MOIKUNA REKISTERISELOSTE 1.1.2021
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Moikuna
Lehmuskatu 38
50120 Mikkeli
info@moikuna.fi

Rekisterin nimi

Moikuna asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Moikunan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Moikuna rekisteriseloste voimassa toistaiseksi.

----------------------------------------------------------------------------

MOIKUNA TIETOSUOJASELOSTE  1.1.2021

Rekisterin pitäjä

Moikuna
Lehmuskatu 38
50120 Mikkeli
info@moikuna.fi

Moikuna kerää henkilötietoja verkkokaupan ja tukkukaupan tilauksien hoitamista varten sekä markkinointitarkoituksiin. Henkilötiedot kerätään asiakkaan suostumuksella ja käsittelyn perusteena on oikeutettu etu sekä lakisääteiset velvoitteet.

Henkilötietoja vastaanottavat:

  • yritys Moikuna, Pasi Hillgen
  • laskutuksen palveluntarjoaja Zervant
  • verkkokaupan palveluntarjoaja Finqu
  • maksupalvelun palveluntarjoaja Klarna Oy
  • -sähköpostin palveluntarjoaja Euronic Oy/Nettihotelli Internet

Henkilötiedot säilytetään:

  • maksupalvelun tarjoajan Klarnan palvelimella
  • verkkokaupan palveluntarjoajan Finqu palvelimella
  • yrityksen Moikuna Google palvelimella
  • sähköpostin palveluntarjoajan Euronic Oy/Nettihotelli palvelimella
  • laskutuksen palveluntarjoajan Zervant palvelimella

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (esim. peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Moikuna tietosuojaseloste voimassa toistaiseksi.